Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Svenska Lyxorkestern

Svenska Lyxorkestern spelar en skön blandning av musik och har ni tur så spelar de en och annan önskelåt. En känsla av lyx helt enkelt!

Svenska lyxorkestern

Konsert i Societetsparken Norrtälje

Söndag 6 augusti kl 16.00

Fri entré                       

Ett gäng kompisar och professionella musikanter som trivs lika bra tillsammans utanför scen som på scen och den känslan sprider sig ut till hela publiken! Hans Gardemar har jobbat som musiker och kapellmästare åt artister som Lill-Babs, Lasse Berghagen Magnus Uggla Lena PH och är en av landets ledande arrangörer.  Peter Gardemar har spelat i danska symfoniorkestern, Norrlandsoperan och även han spelat med Björn Skifs och Lena PH. Är frilansmusiker och är förmodligen den som kört längst på MC i landet.  Janne Bengtson är av många ansedd som en av landets (och även internationellt) bästa flöjtister. Spelar även i Kungliga Filharmoniska orkestern och i Benny Anderssons orkester.   Anders Forsslund är en legendarisk musiker som bl a var med i Mascots, FJK och mycket, mycket mer. Han har ett enormt låtförråd.

Det blir en riktigt skön blandning av musik på repertoaren och har ni tur så spelar de en och annan önskelåt.  En känsla av lyx helt enkelt!

 

Peter Gardemar – violin
Hans Gardemar – keyboard, dragspel, arrangör
Janne Bengtson – tvärflöjt
Anders Forsslund – kontrabas, sång

 

Arrangör: Kultur- och fritidskontoret, Norrtälje kommun

Till Kultur och konst
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.