Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Glimra - två Anibuskar och en Fehling

Glimra - två Ainbuskar och en Fehling. Det Gotländska möter amerikanskt. Koffert, mandolin, dragspel, gitarr och trestämmig skönsång.

Glimra

Konsert i Societetsparken, Norrtälje

Tisdag 25 juli kl 18.00
Glimra  -  två Ainbuskar och en Fehling

Det Gotländska möter amerikanskt. Koffert, mandolin, dragspel, gitarr och trestämmig skönsång. Singer-songwritermusik på svenska med en lutning åt amerikanska tongångar, ärligt och jordat. Ibland rufft och ibland silverstämmor som skimrande stråk i kalksten! Så beskriver Annelie Roswall, Bittis Jakobsson och Annika Feling själva sitt samspel. De har var och en över 20 års erfarenhet som artister. Annelie och Bittis från gruppen Ainbusk och Annika med ett stort antal turnéer och CD-album.
”Tre kvinnor i sina bästa år som, med fötterna på jorden och huvudet bland stjärnorna, har landat i kropp och själ och som utan förhävning bjuder på sig själva och sin musikalitet”.  GA

Arrangör: Kultur- och fritidskontoret, Norrtälje kommun

Till Kultur och konst
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.