Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Boka kommunala lokaler

Föreningar, privatpersoner och företag kan boka kommunens skollokaler kvällstid och under helger hos oss på kultur och fritid. Med skollokaler menas sporthallar, lärosalar, matsalar, gymnastiksalar, aulor och vissa speciallokaler som trä- och textilslöjdsalar.

Sporthall

Det finns två olika typer av lokalbokningar beroende på om du vill boka ett enstaka tillfälle eller ha en återkommande tid. Du kan bara boka tid då skolan inte använder lokalerna.

Ansök om återkommande tid (schemabokning)

För att vara med i fördelningen av tider för längre perioder ska ansökan lämnas in av förening senast 1 april, blankett för detta finns att hämta nedan.

Vid fördelning av tider prioriteras barn- och ungdomsföreningar som är registrerade som bidragsberättigade i Norrtälje kommun.

Boka lokal för enstaka tillfällen

Om du vill hyra en lokal tillfälligt måste du ansöka senast fem arbetsdagar innan du vill hyra lokalen. Avbokning ska göras senast tre dagar innan bokad tid.

Du kan själv söka efter lediga lokaler och tider i Interbook. Om du hittar en ledig tid i interbook så kan du göra en bokningsförfrågan via e-post , på blankett (se nedan) eller telefon 0176 713 70.
Särskilt idrottshallar, men även andra skollokaler används flitigt av kommuninvånarna. De flesta bokningar läggs för längre sammanhängande perioder, termins- eller säsongsvis. Ibland kan det bli luckor i bokningsschemat, till exempel när träningar ställs in. Därför kan det vara bra att då och då gå in och söka bland lediga tider.

Kontakt
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.