Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Vattengymnastik i Rimbo badhus

På den här sidan får du information om vattengymnastik i Rimbo badhus. Kom igång med rolig träning i vattnet!

Vattengymnastik

Vattengymnastik

Om vattengymnastik

Vattengymnastik är en träningsform som passar alla åldrar eftersom det är en skonsam träningsform som inte sliter på kroppen. Vattnet ger ett motstånd som du själv kan reglera, till exempel genom att variera mellan öppna och stängda händer eller genom att använda bälten, handskar eller hantlar.

Eftersom vatten ger lika motstånd oavsett om du för kroppen fram eller tillbaka i vattnet, betyder detta att du slipper träningsvärk, något som andra gymnastikformer kan ge.

Träning i vatten formar och stärker kroppen samtidigt som vi arbetar med balans och rörlighet.

Terminsträning

Vår terminsträning startar i september och januari. En termin är 12 gånger och passen varar i ca 45 minuter. Vattengymnastiken har begränsat antal platser och föranmälan krävs till samtliga kurser. 

Platserna till höstens vattengymnastik släpps 7 augusti! 

Anmäl dig till vattengymnastik 

Du går in på vår e-tjänst för att se vårt aktuella utbud på vattengympa. Du bokar och betalar din träning direkt i vår e-tjänst. Tjänsten kräver att du loggar in och du skapar själv dina inloggningsuppgifter i e-tjänsten. Du kan också komma till badhuset så hjälper vi dig att boka. 
Här kan du anmäla dig till våra kurser

Information om behandling av personuppgifter

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.