Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Så tog vi fram visionen

Under våren 2016 påbörjades arbetet med att ta fram Norrtälje kommuns vision. Arbetet har drivits av en styrgrupp och en referensgrupp med medarbetare/chefer. I arbetet har ingått besök på skolor tillsammans med en illustratör som målade barnens drömbild, presentation på Omvärldsdagen, ett flertal workshops och reflektioner bl a på Stora chefs-och ledarskapsdagen, intervjuer med medarbetare och visionen har också testats på invånare i samband med invånardialoger.

 

Kommunfullmäktige antog visionen för den kommunala organisationen i november 2016. Den visionen ska genomsyra allt arbete som kommunens verksamheter utför. Visionen får verkningskraft först när den fylls med engagemang, idéer, viljor om hur visionens ska uppnås. Allas insatser och handlingar bidrar och kommunens egen verksamhet kommer att spela en extra stor roll.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.