Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Sjukvård och omsorg på norrtalje.se

Den första januari 2016 bildades kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, i samband med att Tiohundraprojektet permanentades. För kommunikationen innebär det att tidigare webbplatser behöver integreras i befintliga.

Inom programmet Superservice 2.0 och det investeringsbeslut som togs för programmet så finns ett beslut om att programmet ska driva arbetet med att föra ihop de webbplatser som tidigare fanns inom Tiohundraprojektet och kommunens webbplats. 

När investeringsbeslutet fattades saknades ganska mycket kunskap om den kommande organisationen och vad som egentligen skulle genomföras. Genom att göra en kortare förstudie har programmet utrett vad det innebär att tillgängliggöra information och e-tjänster runt sjukvård och omsorg på norrtalje.se. Förstudien skulle också komma fram till huruvida ett projekt för detta skulle hanteras inom programmet och hur det i så fall skulle hanteras. 

Resultatet av förstudien blev att inte starta ett specifikt projekt för detta inom programmet Superservice 2.0. Det praktiska arbetet ska istället i huvudsak hanteras inom linjeorganisationen. Det innebär i praktiken att kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje och dess kommunikatör driver arbetet med vad som ska publiceras runt området och vilka målgrupper som framförallt ska nås. Vid behov hjälper programmets olika projektledare, likväl som representanter från NoK och IT. 

Vid behov av teknisk utveckling av e-tjänster eller annan typ av funktionalitet på norrtalje.se hanteras det inom befintliga projekt inom programmet. 

Beslutet fattades på programmets styrgrupp den 17 april 2016. I detta beslut deltog ordinarie styrgrupp samt T.f. förbundsdirektör för kommunalförbundet Sören Fredriksson. 

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.