Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Norrtälje kommuns app

I appen kan du snabbt och enkelt ta del av aktuella nyheter och evenemang från oss samt läsa mer om våra lediga jobb och turistinformation från Visit Roslagen.

Norrtälje kommuns nya appAppen hjälper dig också att hitta parkeringar, återvinningscentraler och sevärdheter nära dig och gör det enkelt att skicka in en felanmälan direkt i mobilen när något inte fungerar som det ska.

Appen ska ge dig bättre service oavsett om du bor här eller besöker Norrtälje. Sedan lanseringen sommaren 2013 har appen haft över 6000 nedladdningar.

– Jättekul att så många använder appen! Här finns något för alla. Allt från fritidsgårdarnas öppettider till lekparker i närheten och information om på vilken ö i skärgården man hittar närmaste sopmaja, säger Anna Järnebeck, projektledare.

En av nyheterna är att du nu kan hitta olika anläggningar i din närhet. Genom att aktivera platsfunktionen visar appen vilka parkeringar, restauranger, badplatser, motionsspår, caféer och mycket mer som finns nära dig.

Nu kan du också se hur många olästa nyheter, evenemang och lediga jobb du har redan på startsidan samt favoritmärka information i appen för att enkelt hitta tillbaka till den.

– Kommunappen blir bättre hela tiden och är idag självklara kanalen för information och tjänster via mobilen. Norrtäljes app är snygg och enkel att använda. Den involverar och engagerar användaren på ett mycket bra sätt, säger Peter Kolnhofer, VD, Abou.

Du hittar appen genom att söka på Norrtälje kommun i Google play eller Appstore

Ladda ner Norrtälje-appen från Google Play eller App store.

Ladda ner från App store

Du kan också hitta appen genom att söka på Norrtälje kommun i Google play eller Appstore.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.