Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Första webbenkäten skickad

Onsdagen den 8 december skickade vi ut den första webbenkäten till alla de som har erbjudit sig att vara med och påverka kommunens framtida digitala service genom att svara på en enkät.

I dagarna har vi skickat ut den första enkäten som rör arbetet i programmet Digitaliserad superservice. Den här webbenkäten handlar mycket om att få en grundläggande förståelse för vad användargruppen tycker om norrtalje.se, kommunens e-tjänster och kommunens app. 

31 personer har valt att vara med och svara på enkäten och har nu fram till den 16/12 på sig att besvara frågorna. När vi har sammanställt svaren kommer vi att publicera dem här.

Samtidigt som vi genomför den första webbenkäten så planerar vi för att genomföra intervjuer efter julledigheten. Vi diskuterar just nu ivrigt, vilka frågor som vi vill ha svar på, så att vi kan dra maximal nytta av dessa i det kommande arbetet.

Vi jobbar nu också med att ta fram statistik med hjälp av Google Analytics för att se besökarens beteendemönster runt våra webbtjänster. Detta gör vi för att vi senare ska kunna koppla det vi ser i beteende till det vi frågar om i intervjuerna. Vi kanske ser i statistiken att en stor del besökare klickar på en viss funktion/knapp. En fråga i webbenkäten kanske inte får samma resultat rörande samma funktion/knapp. Då vill vi gärna kunna fånga upp det i intervjuerna och fördjupa oss för att bättre förstå den data som vi samlar in.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.