Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kom och bygg Sveriges populäraste landsbygd!

Nu vill vi höra invånarnas tankar kring vad som krävs för att stärka och utveckla såväl landsbygden som skärgården. Under våren kommer vi att besöka ett tjugotal olika orter där vi bjuder in till utvecklingsmöten kring vad som är viktigt för att skapa en livskraftig landsbygd.

Landsbygd

I Norrtälje kommun lever cirka 30 000 personer på landsbygden och i skärgården. Norrtälje kommuns översiktsplan har visionen om att Norrtälje ska ha Sveriges mest populära landsbygd med attraktiva och hållbara livsmiljöer. Därför har kommunstyrelsen beslutat att vi ska fram ett landsbygds- och skärgårdsutvecklingsprogram med mål och strategier som blir en viktig del av styrningen i vårt långsiktiga tillväxtarbete. I arbetet med att ta fram utvecklingsprogrammet ordnar vi ett flertal dialogmöten under våren.

Möten runt om i kommunen under våren

Från mitten av april till mitten av juni kommer vi att besöka ett tjugotal orter i kommunen för att arrangera workshops och lyssna på vad som krävs för att vi tillsammans ska skapa Sveriges populäraste landsbygd. Utvecklingsmötena kommer att behandla olika typer av ämnen och inriktningar som ligger till grund för att ta fram utvecklingsprogrammet – exempelvis infrastruktur, boende, kultur, fritid, turism och service samt förutsättningar och villkor för företagare.

På samtliga workshops deltar tjänstemän från Norrtälje kommun. Politiker medverkar inte. De artiklar i media som skrivit om att politiker medverkar är felaktiga.

 

För mer information:

Torkel Andersson, utvecklingsstrateg, torkel.andersson@norrtalje.se, 0176-711 68

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.