Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kom och bygg Sveriges populäraste landsbygd!

I Norrtälje kommun fortsätter vi vårt arbete för att skapa en livskraftig landsbygd och skärgård. Förslaget till landsbygds- och skärgårdsutvecklingsprogram är på remiss fr.o.m. 5 september t.o.m. 27 oktober 2017. Det finns också ett framtaget faktakompendium, Underlag och nulägesanalys, som kommer revideras kontinuerligt när ny data och statistik blir tillgänglig.

Landsbygd

Så lämnar du synpunkter på remissen

Alla är välkomna att lämna synpunkter på förslaget till landsbygds- och skärgårdsutvecklingsprogram genom att fylla i webbformuläret eller genom att delta på höstens dialogcaféer. Nedan kan du ladda ner remiss och faktakompendiet Underlag och nulägesanalys.

Möten under hösten 2017

Under hösten vill vi också få in era synpunkter på förslaget till landsbygds- och skärgårdutvecklingsprogram genom att bjuda in till dialogcaféer på sex platser i kommunen. Vi har valt metoden dialogcafé för att så många som möjligt ska få komma till tals. På dialogcaféerna ska vi diskutera de sju fokusområdena som är angivna i förslaget till landsbygds- och skärgårdsutvecklingsprogram dvs infrastruktur & kommunkation, tillgång till service, bygga & bo, kultur & fritid, upplevelse & turism, villkor för företagande och lokalt utvecklingsarbete.

Klicka här för att komma till webbformuläret för att fylla i dina synpunkter och önskemål.

I högerkolumnen på denna sida hittar du tider, platser och upplägg för dialogcaféerna. Välkommen!

För mer information:

Torkel Andersson, utvecklingsstrateg - torkel.andersson@norrtalje.se eller 0176 - 711 68

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.