Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Företagarträff

Ulrika Falk (S) välkomnar alla företagare i kommunen att delta på våra företagarträffar! Information, inspirerande föreläsningar och dialog står på agendan.

Träffarna sker på morgonen, fyra gånger per år. Nedan hittar du information om kommande träffar. Längst ned på sidan hittar du information om tidigare företagarträffar.

Företagarträff med Susanne
Liljenberg 29 november

Susanne Liljenberg är en serie-entreprenör som har grundat inredningskedjan Granit och LEVA Kungslador. Nyckeln till framgång är att vårda sitt varumärke, se till att alla i organisationen tar till sig företagets vision och förståelsen för att det enkla ofta är det svåra. 

Datum och tid: Onsdag 29 november kl. 08.00-09.15
Plats: Restaurang Culinar, Vilhelm Mobergs gata 2, Campus Roslagen

Program:
Kl 07.00 – 8.00 Drop in-mingel och frukost
Kl 08.00 Aktuellt i Norrtälje kommun - kommunstyrelsens ordförande Ulrika Falk
Kl 08.10 Hitta framtidens talanger till ditt företag – Ali Rashidi avdelningschef försörjning arbetsmarknad och integration, Norrtälje kommun, berättar om sommarjobb 2018
Kl 08.30 Susanne Liljenberg, grundare till inredningskedjan Granit, berättar hur du med enkla medel bygger upp ett lönsamt och tydligt varumärke

Anmälan: Senast 27 november till marcus.iliev@norrtalje.se tel 0176-71597. Meddela ev. allergier.

Välkomna!

 

E-postutskick inför kommande träffar

Anmäl dig till våra nyhetsbrev via formuläret nedan för att få en påminnelse inför kommande träffar. I nyhetsbreven informerar vi dels om kommande träffar, dels om nyheter som är intressanta för företagare. Läs mer om våra nyhetsbrev för företagare.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.