Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Industritomter till försäljning

Här hittar du den verksamhetsmark för handel och industri som Norrtälje kommun har ute till försäljning för tillfället. Vi har industrimark i Rimbo och Hallstavik.

Rimbo

I Rimbo finns för närvarande två lediga industritomter i området Vallby. De två fastigheterna benämns Rimbo-Vallby 5:103, vilken är 3487 kvm och Rimbo-Vallby 5:104, vilken är 3759 kvm. Se karta nedan. Fastigheterna kan tillträdas omgående. Är du intresserad? Skicka din anmälan till mex@norrtalje.se.

 

 Lediga tomter på industriområdet Vallby i Rimbo

 Två lediga tomter på Vallby industriområde

Hallstavik

I Hallstavik finns för närvarande 4 lediga industritomter i Skärsta, se karta nedan. Tre av tomterna är belägna på fastigheten Skärsta 1:185 (det större rödmarkerade området på kartan). Tomterna är inte avstyckade ännu, men storlekarna beräknas bli 3400 kvadratmeter, 3800 kvadratmeter och 5800 kvadratmeter stora.

Den fjärde tomten utgörs av fastigheten 1:218 (det mindre rödmarkerade området på kartan) och är 3389 kvm.

Är du intresserad? Skicka din anmälan till mex@norrtalje.se.

Lediga industritomter i Hallstavik

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.