Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Medarbetare i Norrtälje kommun

Välkommen till Norrtäljes bästa arbetsplats! Vi på Norrtälje kommun arbetar tillsammans för att du ska trivas hos oss. Vad vi än jobbar med, jobbar vi för att förbättra och göra tillvaron lite enklare för alla. Stora som små.

Undervisning i naturen

Vi är Norrtäljes bästa arbetsplats

Jag tycker det är roligt att gå till ett jobb som engagerar mig och som känns viktigt för kommunens invånare. Jag gör skillnad!

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Du arbetar med människor, skapar kundkontakter och hittar nya upptäckter och stöter på nya utmaningar varje dag. I Norrtälje kommun har du en stadig grund att stå på för att både känna dig säker och motiverad till att utvecklas. 

Välfungerande och tryggt system

Kommunen ser till de många olika behov alla anställda oavsett nivå har och ger möjlighet att uppnå ett bra mående, tillfredsställelse och inflytande i sitt arbete.

När du arbetar i Norrtälje kommun arbetar du i en välfungerande och säker organisation. Din chef har ett gott stöd från specialister och får hjälp i frågor som rör dig och din anställning. Så skapas även god arbetsmiljö på din arbetsplats. Vi har ett öppet klimat där både medarbetare och medborgare har insyn i våra frågor och en ledningsstruktur som gör att vi vet var och av vem besluten fattas.

Jobba hos oss!
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.