Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Senaste nytt

Här hittar du senaste uppdateringar om införandet av matavfallsinsamling, så som informationsutskick och beslut som tagits. Vissa saker har vi inte svar på i dagsläget då vi fortfarande är i planeringsfasen och många beslut ligger framför oss, men vi uppdaterar sidan löpande så snart vi har ny information som kan vara intressant för dig att känna till.

24 oktober 2017

Informationsbrev 1 till flerbostadshus och verksamheter/företag

Under vecka 44 (2017) får alla versamheter/företag, fastighetsägare till flerbostadshus och bostadsrättsföreningar ett första informationsbrev. Där berättar vi om att vi kommer börja med matavfallsinsamling under hösten 2018, förklarar bakgrunden och besvara vad vi tror är vanliga funderingar. Här hittar du fler svar på vanliga frågor om matavfallsinsamlingen. Nedan kan du läsa breven vi har skickat ut.

15 september 2017

Informationsbrev 1 till småhus

Under vecka 38 (2017) får alla ägare till småhus (en- och tvåbostadshus) ett första informationsbrev till sin faktureringsadress. Där berättar vi om att vi kommer börja med matavfallsinsamling under hösten 2018, förklarar bakgrunden och besvara vad vi tror är vanliga funderingar. Här hittar du fler svar på vanliga frågor om matavfallsinsamlingen. Nedan kan du läsa brevet vi har skickat ut.

Informationsbrev 1 om matavfall till småhus 

Till Avfall och återvinning
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.