Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Göm
Starta ny chatt

Kampanjen "Vi håller rent"

Den tidigare "Skräpplockardagen" som anordnas av Håll Sverige rent har nu fått namnet "Vi Håller Rent". Norrtälje kommun deltar åter igen i denna kampanj, både för att göra närmiljön lite finare och för att visa att nedskräpning inte är okej.

Vi håller rent - Håll Sverige rent

Mellan den 24 april och 5 maj 2017 kan förskolor, skolor, föreningar, företag och privatpersoner vara med i kampanjen och plocka skräp. Ni anmäler er senast den 2 april 2017 till Håll Sverige rent. Anmälan till Håll Sverige rent

Sopsäckar är gratis och kommer efter att ni anmält er kunna hämtas i kommunhuset i Norrtälje under vecka 16. Först till papperskorgen vinner! Nytt för i år är att alla som anmäler sig får "Skräpspelet" samtidigt som sopsäckarna hämtas. Kontaktcenters öppettider. 

Var lämnar vi skräpet?

Under vecka 17 och 18 går det bra att lämna skräpet ni samlat.

Brännbart skräp i påsar eller säckar kan placeras i eller vid ett sopkärl och hämtas då upp av vår entreprenör.

  • Ta med påsar och säckar och ställ vid ditt eget sopkärl hemma.
  • Vill ni lämna dem vid ett sopkärl i närheten är det viktigt att först kontrollera med den som bor där att det är okej.

Farligt avfall, elavfall, icke brännbart avfall och sådant som är för stort för att få plats i en sopsäck lämnas på någon av våra återvinningscentraler. Här hittar du våra återvinningscentraler

Läs mer om kampanjen "Vi Håller Rent"

På Håll Sverige rents webbplats kan du läsa mer om Vi Håller Rent. Där kan ni också hitta pedagogiskt material för skolor och förskolor.

Till Avfall och återvinning
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.