Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Återvinningsstationer

På en återvinningsstation kan du lämna förpackningar av plast, metall, glas, kartong och tidningar. Där kan även finnas behållare för batterier och kläder. Det är Förpacknings- och tidningsinsamlingen (FTI) som sköter återvinningsstationerna.

FTI:s webbplats kan du söka efter din närmaste återvinningsstation och få information om vad du kan lämna på stationen.

  • Återvinningsstationerna är endast till för hushåll.
  • Värmeljuskoppar ska inte lämnas vid återvinningsstationen eftersom de inte betraktas som en förpackning och inte faller in under producentansvaret. Dessa lämnas istället i behållaren för metall på någon av kommunens återvinningscentraler.
  • Grovsopor, som möbler, vitvaror, hemmaelektronik, farligt avfall med mera får inte lämnas vid återvinningsstationerna utan kan lämnas till våra återvinningscentraler. 

Ansvaret för återvinningsstationerna ligger helt och hållet på Förpackning- och tidningsinsamlingen (FTI). Kommunen har alltså inget ansvar för skötsel, tillsyn eller att tömma fulla behållare. Har du synpunkter eller vill göra en felanmälan kontaktar du därför FTI

Meddela gärna behov av städning eller tömning

FTI uppskattar om du meddelar dem om behållare på en återvinningsstation behöver tömmas eller att det behöver städas. Enklast gör du detta genom att fylla i formuläret på FTI:s webbplats eller ringa 0200 88 03 11.

Tack för hjälpen!

Mer information
Till Avfall och återvinning
×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.