Fler bilder från Norrtälje

Vi använder oss av cookies för att göra din upplevelse bättre. Läs mer om cookies.  

Kontakt

Kontakta oss

Kontakta oss

Just nu kan du nå oss på följande sätt:
Chatta med oss
Så här hanterar vi dina personuppgifter
Ring oss på 0176 710 00
Ring oss på 0176 710 00
Göm
Starta ny chatt

Grindskolan växer!

Välkommen till oss! När höstterminen startar i augusti 2017, är vi glada över att få ta emot klass 8 och 9 från Rådmansö skola, elever från Långsjöskolans särskola, samt de 7:or från Norrtälje med omnejd som valt oss i skolvalet. Ni är alla varmt välkomna!

Vi kommer att arbeta intensivt med planering och förberedelser under våren. Du kommer att hitta det mesta som rör flytten här på vår webbplats, så titta gärna in med jämna mellanrum.

Vårt högstadium

Nya Grindskolan kommer att ha ett två-parallellt högstadium, alltså två klasser i varje årskurs. Två av klasserna kommer att ha sin hemvist i Grindskolans huvudbyggnad och fyra kommer att ha hemklassrum i den paviljong som ska ställas upp bredvid skolan. Specialsalarna för till exempel slöjd, musik och hemkunskap finns i huvudbyggnaden.

Vi hoppas att några av lärarna på Rådmansö skolas högstadium kommer att följa med till oss, men vi kommer även att behöva rekrytera ny personal.

Vår särskola

Norrtälje kommuns hela grundsärskola kommer att finnas hos oss. De elever som flyttar från Långsjöskolans GS-klass kommer att bilda nya grupper tillsammans med dem som redan går på Grindskolan.

Långsjöskolans verksamhet Fregatten har inriktning träningsskola och är en heldagsverksamhet. Idag finns fem elever i verksamheten och såväl de som personalen kommer att flytta till oss och få egna lokaler på skolan.

Det händer i vår

Under början av året arbetar vår fastighetsavdelning med upphandling och bygglov för paviljongen. Senare görs markarbeten och i juni kommer själva huset. Parallellt arbetar de med de anpassningar som behövs för att ta emot särskolans elever.

Du som är elev eller förälder och ska flytta till oss är välkommen till några evenemang då vi träffas och informerar, lär känna varandra och tittar på skolan. Du hittar alla träffar och möten här intill.

×

Tyck till om den här sidan

Har du synpunkter på den här sidan, tar vi tacksamt emot dem. Fyll i formuläret nedan och dina synpunkter skickas till ansvarig för sidan. Om du anger din e-postadress kan vi ge dig återkoppling. Tack för att du hjälper oss att skapa en bättre webbplats.